Keeperstrainingen Jeugdkeepers leidt tot nog enthousiastere keeperstrainers

Iedere vrijdag is het weer prijs. De Jeugdkeepers pakken hun keepershandschoenen, voetbalschoenen, en trainingskleding. De jas van Keeping the Zero mag daarbij niet ontbreken. Dat dragen ze met trots. De eenheid van de keepers is mooi om te zien. De keepers staan er altijd mooi op. Vrijdag is de op een na mooiste dag van de week. Met zekerheid! Heerlijk trainen!

De trainers bereiden zich ook voor. Natuurlijk met gevarieerde trainingsstof om de keepers de handvaten te geven om beter te kunnen worden. Ze moeten het zelf natuurlijk doen. De trainers zorgen ook dat hun kleding klaarligt, ook de eenheid van de trainers is mooi om te zien. De trainers worden nog enthousiaster dan ze al zijn van al die gedreven koppies.

De wisselbokaal is een terugkerend ritueel. Altijd weer hebben de trainers overleg, is het huiswerk gedaan, is er gretig getraind, heb je een stapje gezien, al is het maar klein. Want iedere stap is weer een stap in de ontwikkeling van de keepers.

Bij de Onder 7-Onder 11 groep ging Vincent Hut, keeper van TLC O9-1 er met de beker vandoor. En niet voor de eerste keer. Slaat geen training over en is altijd geconcentreerd.  Mooi om de focus bij deze jonge keeper te zien.

Bij de Onder 12-Onder 19 groep ging de bokaal naar Leon Oldersma, keeper van GRC Groningen O13-1. Deze beker blijft dus dichtbij huis. Over de gedrevenheid hoeven we het niet te hebben bij Leon. Is altijd om 16.30 aanwezig terwijl hij pas om 18 uur traint. Helpt altijd wel even mee met de voorbereidingen voor de jongste groepen.  De beker is een logisch gevolg van zijn inzet en focus tijdens de trainingen.

Leon Oldersma (GRC) en trainer Patrick Siepel
Vincent Hut (TLC) en trainer Sebastiaan Kooistra

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.