Merlijn van der Veen (Actief) naar voetbalschool FC Groningen

Jeugdkeepers zijn leergierig, en dat is voor de trainers heerlijk om mee te trainen. De gedrevenheid die er van beide kanten is zorgt voor chemie en haalt het beste in de keepers en de trainers naar boven. Zo wordt je iedere training weer een klein beetje beter.

Dat geldt ook voor Merlijn, keeper van vv Actief JO11-3. Als eerste jaars vind hij keepen het leukste wat er is en het gaat hem dan ook erg goed af.  Dat is FC Groningen natuurlijk niet ontgaan. Merlijn mag daarom naar de voetbalschool van FC Groningen om zich ook daar nog verder te kunnen ontwikkelen. Voor Merlijn een mooie waardering en beloning voor zijn inzet en gedrevenheid tijdens trainingen en wedstrijden. Merlijn gaat op de zondagen trainen op locatie Assen.

Merlijn van der Veen, vv Actief JO11-3
Merlijn van der Veen, vv Actief JO11-3

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.