Jeugdkeepers trainen in de vakantie, met en zonder licht

Het mag dan wel vakantie zijn, de keepers trainen gewoon. Doen alsof er niets aan de hand is. Iedereen natuurlijk vol enthousiasme, de trainers genieten van al die enthousiaste keepers.

Alles stond op groen vandaag. Het had lekker geregend zodat het veld erg goed was om te bespelen, en op het moment dat we begonnen met trainen om 16.45 met de Onder 7-Onder 11 groep stopte het met regenen. Het licht was aangezet dus we maakten ons weer op voor een fantastische avond.

Bij de Onder 7-Onder 11 groep waren de keepers energiek bezig, als het dan even niet loopt dan zorgen we dat het loopt. De keepers onthouden steeds beter en zo worden de dingen steeds meer een automatisme. De wisselbeker ging naar Lucca Liu, keeper van Peize JO11-1. Lucca kan steeds beter zijn concentratie vasthouden en met de juiste focus de ballen pakken.

Bij de Onder 12-Onder 19 groep begonnen we met veel enthousiaste keepers aan de warming up. Een dolletje links en rechts kan dan nog. De techniek liet ons na 45 minuten in de steek. Het licht viel uit. En ja, tegenwoordig is dat niet zomaar te herstellen met de digitalisering van de gemeente mbt de lichten op de sportparken. Het licht was met geen mogelijkheid meer aan te krijgen door de gemeente. Nog even doorgetraind, het werd toch wel erg donker om de ballen nog te kunnen zien. De gemeente heeft beloofd de keepers niet opnieuw teleur te stellen en het licht goed te programmeren.

De beker ging natuurlijk toch naar een keeper. Kjell Mul van Actief kon de beker mee naar huis nemen. Kjell laat wekelijks zien dat hij beter wil worden, en laat geen mogelijkheid daarvoor onbenut. Zo maakt hij trouw zijn huiswerk.

Lucca Liu en trainer Robert Eimers
Kjell Mul en trainer Chris Weggemans

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.