Jeugdkeepers Zuidhorn en GVAV willen heel erg graag betere keepers worden

Vrijdag is de op een na mooiste dag van de week voor de keepers. Het begint natuurlijk vervelend met school. Maar als dat klaar is komt die lach op hun gezicht. Want ze weten dat ze hun passie weer kunnen nastreven op het veld, keepen. En dat is duidelijk te zien, met veel enthousiasme zijn de keepers wekelijks op het veld te zien. Zaterdag is natuurlijk de mooiste dag van de week voor de jeugdige talenten. Dan kunnen ze alles wat ze hebben geleerd toepassen in de wedstrijden. En daar gaat het uiteindelijk toch om. Oefenen, oefenen, oefenen.

De keepers ontwikkelen zich, de ene wat sneller als de ander maar dat hoort erbij. Soms gaat het ook was sneller als de andere keer. Bij de keepers Onder 12 tot Onder 19 was het Jorik Smienk, keeper van Zuidhorn, die er trots met de wisselbeker vandoor ging. Jorik laat zien dat hij erg graag beter wil worden door heel erg goed op te letten en zijn focus te houden en daarnaast probeert hij iedere oefening zo goed mogelijk uit te voeren om er weer iets van op te steken.

Bij de Onder 7 – Onder 11 keepers was het Joost Volmer, keeper van GVAV Rapiditas, die er met de beker vandoor ging. Hop naar Kardinge met de beker. Joost heeft overigens een fantastisch keepersshirt! Hij slaat geen training over en je ziet dat hij groeit, en dat is voor de trainers mooi om te zien. Dat begint bij de absolute wil om beter te worden, intrinsiek gemotiveerd. En dat zijn beide keepers zeker.

 

Jorik Smien en trainer Gaby Hemsens
Jorik Smien en trainer Gaby Hemsens
Joost Volmer en trainer Chris Weggemans
Joost Volmer en trainer Chris Weggemans

Een gedachte over “Jeugdkeepers Zuidhorn en GVAV willen heel erg graag betere keepers worden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.