Jeugdkeepers Velocitas en HS’88 met de bekers naar huis

Het is iedere vrijdag weer raak. De jeugdkeepers stormen het veld op om een bal te bemachtigen en hun vrienden te ontmoeten. Op zaterdag zijn het gedurende de onderlinge wedstrijden natuurlijk voor heel even vijanden, om daarna weer met een grote lach met elkaar om te gaan. Samen trainen is heerlijk, iedere vrijdag is het daarom genieten voor de keepers, ouders en trainers.

De keepers ontwikkelen zich natuurlijk, en ze beseffen steeds meer dat het huiswerk een belangrijke factor is om beter te worden, naast de trainingen en wedstrijden die ze al doen.

Bij de keepers tot Onder 11 was het Casper Roelfsema, keeper van HS 88 JO9-1 die de beker meenam naar Hoogezand. Dat was overigens niet de eerste keer. Casper maakt trouw zijn huiswerk en kan steeds beter zijn concentratie vast houden tijdens de trainingen. Dat is een hele mooie ontwikkeling.

Bij de keeper tot Onder 19 was het Bram Zijlstra, keeper van Velocitas 1897 JO17-1, die de beker meenam naar de andere kant van de snelweg. Lekker dichtbij deze keer. Bram laat al heel erg lang zien dat hij uit het juiste hout is gesneden. Met de juiste instelling, gretigheid en geen training missend  laat Bram zien wat hij wil. Beter worden. En daarmee is hij hard bezig. Work in silence zoals we dat zeggen!

 

Casper Roelfsema en trainer Chris Weggemans
Casper Roelfsema en trainer Chris Weggemans
Bram Zijlstra en trainer Albert Brommer
Bram Zijlstra en trainer Albert Brommer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.