Concentratie en inzet tijdens de keeperstraining levert jeugdkeepers de wisselbokaal op

Het is genieten langs het veld, en vooral op het veld. De jeugdkeepers weten steeds beter waar het om draait. Met name bij de jongste keepers snappen ze goed dat je geconcentreerd moet zijn om kleine stapjes te maken naar hoe goed je wilt worden. Want dat heb je zelf in de hand. Op het veld gaat het soms heel erg goed en soms kan het beter. Dat is inherent aan jeugdvoetbal en dat is prima.

De wisselbokaal ging bij de Onder 12 – Onder 19 groepen naar een jeugdige keeper. Alin Turksma, keeper van Hoogezand, kreeg alle lof van de trainers. Met zijn bovenbeen gedeeltelijk ingetaped gaf hij tijdens de training geen krimp en deed zijn uiterste best ondanks deze beperking toch weer een klein beetje beter te worden. Alin laat zien hoe het moet en traint niet voor niets al met de oudere groepen mee, hij speelt nl. in de Onder 11-1 van Hoogezand.

Bij de Onder 7 – Onder 11 groepen ging de beker naar Aaron Wanki, keeper van Lycurgus. Hij laat zien dat je snel stappen omhoog kunt maken als je er iedere week bent en ook nog eens goed oplet en je aandacht erbij houdt. De trainers waren het snel met elkaar eens. Aaron krijgt de beker mee naar huis. De jongens in zijn groep hadden het tijdens de training al gezegd, Aaron doet het zo goed, hij krijgt de beker vast mee naar huis.

Waar je ook staat in je ontwikkeling, als je het echt wilt kun je  altijd beter worden. We zijn benieuwd wie volgende week mee naar huis willen nemen. De eerste huiswerkopdrachten zijn alweer ontvangen.

Alin Turksma (vv Hoogezand) en trainer Robert Eimers
Alin Turksma (vv Hoogezand) en trainer Robert Eimers
Aaron Wanki (Lycurgus) en trainer Robert Eimers
Aaron Wanki (Lycurgus) en trainer Robert Eimers

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.