Jeugdkeepers De Heracliden en GVAV maken stappen

Iedere vrijdagavond is het weer dringen geblazen langs het kunstgrasveld op Corpus de Hoorn. De ouders, opa’s, oma’s, broers en zusjes zoeken een plekje om de kunsten van hun zoon of dochter te aanschouwen. Gezelligheid langs de lijn.

Op het veld staan de keepers en keepsters, die met inzet en gedrevenheid hun best doen en hun ontwikkeling met plezier combineren.

De trainers genieten van de jonge keepers, waar staan ze nu na vorige week? Zien we progressie en doen ze iets met de tips die ze meekrijgen? De ontwikkeling gaat altijd met horten en stoten. De ene periode ontwikkel je je sneller dan de andere. Dat is inherent aan jeugdvoetbal. Het is mooi om te zien dat de keepers stappen maken.

De wisselbekers gingen bij de Onder 7 – Onder 11 groep naar Finn Westerhuis, keeper van GVAV Rapiditas. Finn pakt het goed op en je ziet dat hij zo graag beter wil worden. Altijd ruim op tijd aanwezig om nog even wat voor zichzelf te doen.

Bij de Onder 13 – Onder 19 groep was het Marwin Spriensma, keeper van De Heracliden uit Uithuizermeeden die er met de bokaal vandoor ging. Meer dan verdient. Marvin zie je dan ook echt groeien tussen de keepers waar hij mee traint. Fantastisch jongens.

We zijn nu al uit naar volgende week vrijdag wie de beker dan mee naar huis wil nemen.

Finn Westerhuis en trainer Chris Weggemans
Marwin Spriensma en trainer Gaby Hemsens

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.