Jeugdkeepers trainen weer voluit

Keepers, je hebt ze in alle soorten en maten. Een ding hebben ze gemeen. De leergierigheid spat er bij iedereen vanaf. Op de kleinste details letten om zo weer een klein beetje beter te worden. Ook voor de staf mooi om te zien dat er vriendschappen ontstaan. Het mooie is dat veel keepers ook nog eens tegen elkaar spelen. Tijdens de wedstrijd is dan van de vriendschap even geen sprake meer. En zo hoort het ook.

Ze zijn natuurlijk gretig. Daarom begint ons seizoen ook op 1 juni en trainen we gezamenlijk door als het voetbalseizoen eigenlijk stopt. Na een welverdiende zomervakantie hebben we de 2e training alweer achter de rug. De Keepers en de trainers worden steeds beter, mooi voor de ouders om hun kinderen aan het werk te zien.

De Wisselbokaal voor Talentontwikkeling en Talentstimulering ging bij de groep tot Onder 11 naar Sven van den Berg, keeper van HFC ’15. Sven is nog niet zo heel erg lang keeper maar je kunt aan hem zien dat hij heel erg graag wil en het ook nog eens heel erg goed doet. Altijd met de juiste concentratie en focus op het veld.

Bij de keepers tot Onder 19 ging de Wisselbokaal naar Milan Woltjer, keeper van Rolder Boys. Milan traint altijd voluit met volledige concentratie en laat dan ook zien dat hij niet voor de lol komt trainen. Plezier is belangrijk, ook voor Milan, het doel is beter te worden en dat lukt met zijn gedrevenheid.

Milan Woltjer en trainer Stefan van der Lei
Sven van den Berg en trainer Stefan van der Lei

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.