Jeugdkeepers GRC Groningen en Velocitas 1897 met de trofee naar huis

Op vrijdag avond kun je natuurlijk van alles doen, je kunt gaan gamen, beetje chillen buiten of tv gaan kijken. Je kunt natuurlijk ook lekker gaan sporten en doen wat je leuk vindt. De keepers weten het wel. Het groene kunstgrasveld op om hun passie uit te oefenen, en dat is natuurlijk keepen.

De wisselbekers gaan wekelijks met de keepers mee naar huis. Deze week zijn het twee “stadse” keepers die er met de bekers vandoor gingen.

Bij de Onder 7-Onder 11 keepers was het Seth Watimurry van GRC Groningen Onder 9-1 die de beker trots in ontvangst nam. Altijd vroeg op het veld, weer of geen weer.

Bij de Onder 12-Onder 19 keepers was het Jelmer Hofstede van Velocitas 1897 Onder 13-1 die de beker met een grote glimlach in ontvangst kon nemen. Ook Jelmer is altijd op het veld te bekennen om weer gretig een beetje beter te kunnen worden.

Volgende week hebben we de laatste training voordat we een aantal weken van de zon gaan genieten. De keepers die volgende week de bekers winnen hebben daarom geluk, in de zomervakantie hebben ze de beker dus lang in huis. We zijn dan ook benieuwd wie het huiswerk de komende dagen goed maakt 🙂

Seth Watimurry en Trainers Sebastiaan Kooistra en Lincoln Cisse

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.