Combinatie inzet, oefenstof en jeugdkeepers die beter willen worden leidt tot winnaars wisselbokaal.

De clubs mogen dan wel uitgespeeld zijn in de competie, wij zijn al weer drie weken bezig om fit en scherp aan het nieuwe seizoen te beginnen na de zomer. De derde training van het nieuwe seizoen zit er daarom alweer op.

Onder prachtige omstandigheden op een erg goed bespeelbaar veld trainden de keepers in kleine groepen tussen 16.45 en 19.30 uur. De combinatie van inzet, variërende oefenstof en jeugdkeepers die beter willen worden leidt wekelijks tot mooie taferelen. De honger om beter te worden zit er al goed in vanaf de jongste keepers (7 jaar). Ook de jongste keepers snappen steeds beter dat zelfreflectie een belangrijk onderdeel is om echt beter te kunnen worden.

Tjarko Eitens en trainer Robert Eimers
Tjarko Eitens en trainer Robert Eimers

De wisselbokaal helpt ze daarbij een handje. Wekelijks zijn er twee keeperstalenten die daarom in het zonnetje worden gezet. Door o.a. goed hun huiswerk te doen en gemotiveerd te trainen kwamen de trainers tot de conclusie dat bij de Onder 7 – Onder 11 keepers Tjarko Eitens met de wisselbokaal aan de haal mocht gaan. Tjarko keept bij DVC in Appingedam en is meestal een van de eerste keepers die aanwezig is om te helpen met de voorbereidingen. Tjarko ontving de beker van zijn trainer Robert Eimers (ex Be Quick 1887)

 

Niels Willems en trainer Patrick Siepel
Niels Willems en trainer Patrick Siepel

Bij de Onder 12- Onder 19 keepers was het Niels Willems die er met de wisselbokaal vandoor ging. Niels keept bij vv Roden in D1 (Onder 13). Niels slaat nagenoeg geen training over en doet altijd zijn best om iedere week weer een klein stapje te maken in zijn ontwikkeling. De trainers helpen hem daar natuurlijk graag bij. Niet alleen maar oefeningen doen maar ook weten waarom we iets doen is daarbij erg belangrijk. Niels ontving de beker van zijn trainer Patrick Siepel (ex Appingedam en Be Quick 1887).

Gefeliciteerd jongens!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.