Keepster Hilde de Boer van SC Heerenveen bij training Keepersschool Groningen

Hilde de Boer (18), keepster bij SC Heerenveen is te gast bij Keepersschool Groningen op vrijdag 10 juni a.s. Bij “Keeping the Zero” trainen inmiddels al drie talentvolle “dames”. Graag nodigen we daarom keepsters uit de regio uit om deel te nemen aan onze training op 10 juni a.s. om zodoende ervaringen met elkaar en Hilde de Boer uit te kunnen wisselen.

Hilde de Boer, SC Heerenveen
Hilde de Boer, SC Heerenveen

Hilde vult aan: “Ik kom uit Tytsjerk (bij Leeuwarden). In de winterstop ben ik na 1,5 jaar Sc Stiens naar de beloften van Sc Heerenveen gegaan. Voordat ik bij Stiens speelde heb ik vanaf mijn 6e tussen de jongens van vv Hardegarijp gespeeld. Daarnaast heb ik veel jeugdselecties van knvb (JPN) doorlopen, tot het Nederlands Elftal onder 15 jaar, dat is alweer 3 jaar geleden. Bij Heerenveen ben ik op dit moment 2e keeper, op vrijdagavond zit ik op de bank in de Eredivisie en dan speel ik op zaterdag met de beloften in de Topklasse”.

Geïnteresseerde keepsters kunnen zich gratis opgeven via onderstaande link :

https://keepersschoolgroningen.com/lid-worden-keepertraining-keepersschool-groningen/proeftraining/

Hilde de Boer

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.