Jeugdkeepers Bedum en Velocitas pakken na de Keeperstraining de Wisselbokaal in Groningen

Vrijdag. Voor de jeugdkeepers de op een na mooiste dag van de week. De mooiste dag blijft natuurlijk de voetbaldag op zaterdag. De vrijdag is echter met stip nummer twee. Trainen met keepers van allerlei clubs waar je je aan kunt spiegelen en optrekken. Heerlijk trainen op de perfecte kunstgrasvelden op Corpus den Hoorn in Groningen.

Iedere keeper die wekelijks op het veld verschijnt heeft een doel. Beter worden in combinatie met plezier. Of we nu de verschillende spelhervattingen, terugspeelbal of het afzetten met het juiste been oefenen, de keepers zuigen de informatie als een spons op en worden zo stapsgewijs beter.

De Wisselbokaal voor Talentontwikkeling en Talentstimulering ging bij de F en E keepers naar Sten Bos van Velocitas E4. Altijd goed gemutst en aanwezig, ziet hij uit naar de trainingen met, inmiddels, zijn vrienden. Want dat gebeurt ook, er ontstaan vriendschappen. Sten laat zien dat je door oefeningen en spelvormen geconcentreerd uit te voeren, je stappen maakt in je ontwikkeling.

Bij de D keepers en ouder ging Cas Schipper van Bedum D1 er met de Wisselbokaal vandoor. CAS heeft recent zelfs zijn debuut gemaakt in de C1 van Bedum. Cas is het type keeper die zo vaak mogelijk wil trainen, ook aanwezig is als hij geblesseerd is, en wekelijkslange ritten met zijn ouders maakt, van Bierum naar Groningen, om zich maximaal te ontwikkelen.

Gefeliciteerd jongens. We blijven ons natuurlijk verder ontwikkelen!

 

Sten Bos en trainer Gerben Bouwman
Cas Schipper en trainer Stefan van der Lei
Cas Schipper en trainer Stefan van der Lei

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.