Keepersschool Groningen begroet 100e jeugdkeeper

Keepersschool Groningen heeft bijna anderhalf jaar na de start een mooie mijlpaal bereikt. Inmiddels telt het keepers talenten team het aantal van 100 jeugdkeepers.

De 13 jarige Wesley, keeper van Veendam 1894, completeert het 100 koppen tellende keeperscorps en ziet nu al uit naar zijn eerste training op sportpark Corpus den Hoorn.

 

Wesley, keeper Veendam 1894

 

Dat keepen niet alleen iets voor jongens is is inmiddels wel duidelijk. Onder de 100 jonge keepers hebben zich inmiddels ook een drietal stoere meiden genesteld.

Wekelijks trainen we met veel plezier met deze jeugdkeepers, met een duidelijke visie over het keepersvak. Dat we dit zouden bewerkstelligen hadden we van tevoren ook niet zien aankomen. Zo begonnen we in september 2014 met 21 keepers. De keepers, ouders en staf zijn blij met zoveel aandacht voor de keepers.

De trainersstaf popelt wekelijks om het beste uit de keepers te halen, de keepers popelen wekelijks om het beste uit zichzelf te halen. De ideale combinatie, zo blijkt.
Verdere ruimte om door te groeien is er nog volop. Het huidige seizoen eindigt alweer op 1 juni. We gaan dan echter gewoon door met trainen tot de start van de zomervakantie, het nieuwe seizoen start vanaf 1 juni A.s.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.