Jeugdkeepers Velocitas en TLC eisen de Wisselbokaal op

De winterstop is voorbij, we trainen alweer een aantal weken. De zon laat zich steeds vaker zien en het is alweer wat langer licht. De lente hangt alweer in de lucht.

Niets heeft de keepers er echter van weerhouden te trainen in de kou, in de regen of in donker. Ze doen altijd hun uiterste best om na iedere training voldaan naar huis te gaan. Weer een klein stapje gemaakt in onze ontwikkeling. Dat gaat niet zonder slag of stoot. Soms zit het even tegen, opgeven is echter nooit een optie voor de keepers die beter willen worden.

De Wisselbokaal voor de F en E keepers ging daarom naar Euan van Eerden van Velocitas. Klein van stuk, maar weet al zoveel van en over keepen dat we soms met verbijstering luisteren. Trots nam Euan de beker in ontvangst van de trainers Wieger Sietsma en Stefan van der Lei.

Bij de D/C/B/A keepers idem dito. Troy Vd Meulen van TLC wordt beloond voor zijn progressie die een gevolg is van zijn inzet. Vorige week werd de beker aan diggelen geschoten door een goed ontwikkelende trap van een F keeper, nu kreeg Troy alsnog de welverdiende beloning voor zijn vasthoudendheid om beter te willen worden. Trots stapte hij dan ook van het veld. Dat wordt genieten de komende week 🙂 Stap voor stap worden keepers beter als ze zelf graag willen. Troy laat dat als geen ander zien.

 

Troy vd Meulen en trainer Chris Weggemans

 

Euan van Eerden en trainers Wieger Sietsma en Stefan van der Lei

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.