Keepers Helpman en de Fivel pakken de wisselbokaal

Eindelijk! De laatste training was op 10 december waarna we aan een korte winterstop begonnen. Je rust pakken en weer opladen voor de 2e seizoenshelft. Gisteren was het dan eindelijk weer zover. De keepers trappelden vol ongeduld om het veld weer op te mogen. De eerste training na de winterstop. Gelukkig trainen we vanaf nu gewoon door tot begin juli.

De keepers waren gretig, en dat is voor de trainersstaf heerlijk om mee te werken. Keepers willen altijd beter worden, daarom trainen ze tenslotte ook. De Wisselbokaal voor Talentontwikkeling en Talenstimulering is daarbij een mooie bijkomstigheid om met een nog grotere lach van het veld te gaan.

Bij de F en E keepers was het Sebastiaan Saaltink, keeper van Helpman E3, die er met de wisselbokaal vandoor ging. Altijd aanwezig en altijd goed luisterend naar wat de trainers te zeggen hebben. De lach op zijn gezicht zegt genoeg over de blijdschap en trots.

Bij de D/C/B en A keepers was het Leroy Munters, keeper van de Fivel C1, die er met de wisselbokaal vandoor ging. Nooit een onvertogen woord, altijd scherp en het maximale uit zichzelf willen halen. Voor beide keepers een mooie stimulans zich de komende tijd nog verder te ontwikkelen.

 

Sebastiaan Saaltink
Sebastiaan Saaltink
Leroy Munters
Leroy Munters en trainer Gaby Hemsens

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.