Keeperstrainer worden bij Keepersschool Groningen?

Keepersschool Groningen traint, ontwikkelt en begeleid jeugdkeepers vanaf 7 jaar. Inmiddels zijn er 87 talentvolle jeugdkeepers uit Groningen, Drenthe, Friesland en Noord Duitsland die wekelijks trainen op het topsportcomplex Corpus den Hoorn in Groningen.

De trainingen vinden plaats op de vrijdag in twee verschillende sessies. Keepersschool Groningen heeft een uitgebreide trainersstaf van 13 trainers, waaronder Stefan van der Lei (FC Groningen) en Wieger Sietsma (SC Heerenveen). Vanwege onze groei breiden we onze trainersstaf de komende tijd verder uit.

Ben jij keeperstrainer en wil je wekelijks werken met talenten in verschillende leeftijden? Wil jij werken met keepers die ECHT beter willen worden volgens een uitgebalanceerd programma? Structureel of af en toe?

Neem dan contact op met Andre Wolfs via beterekeeperworden@gmail.com en motiveer waarom je samen met ons de keepers talenten beter wilt maken.

Keeperstrainer Keepersschool Groningen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.