Wisselbokalen belanden klemvast in de handen van jeugdkeepers Roenly Boven en Stan Vermeulen

Man, man, man, wat hadden we een heerlijk weer. Regen, regen, regen en nog eens regen. Maar dat mocht de pret niet drukken. De jeugdkeepers deden gewoon waar ze voor kwamen. Trainen om te ontwikkelen, regen of niet. Er werd veel gestreden, hard gewerkt, gelachen en af en toe werd er heel even gebaald. En dan snel weer door om je op de volgende actie of bal te focussen.

Roenly Boven en trainer Bert Buurma
Roenly Boven en trainer Bert Buurma

Stan Vermeulen en Chris Weggemans
Stan Vermeulen en trainer Chris Weggemans
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bij de F en E keepers was het Roenly Boven, keeper van SC Stadspark E2 die de Wisselbokaal voor Talentontwikkeling en Talenstimulering klemvast greep en met een grote glimlach mee naar huis nam. Heel erg goed opgelet, erg gedreven, en bezig om zichzelf te ontwikkelen.

Bij de D/C/B/A keepers was het Stan Vermeulen, keeper van Omlandia D1, die de Wisselbokaal mee naar Ten Boer mocht nemen. Ondanks, of dankzij de regen, hebben alle jongens vandaag keihard getraind om beter te worden. Dat is voor ons als trainers mooi om te zien. Een mooie stimulans voor beide jeugdkeepers om zich verder te ontwikkelen.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.