Stefan van der Lei (Jong FC Groningen) versterkt trainersteam Keepersschool Groningen.

Stefan van der Lei (22), keeper van Jong FC Groningen, gaat het trainersteam van Keepersschool Groningen verder versterken. Eind mei werd de 19 jarige Wieger Sietsma (SC Heerenveen) al toegevoegd aan het trainerskorps. 

“Inmiddels trainen we wekelijks met ruim 60 jeugdkeepers uit de drie noordelijke provincies op sportpark Corpus den Hoorn in Groningen. Dat de jonge keepers nu ook getraind gaan worden door Stefan is natuurlijk hardstikke mooi.  

De 1,92 meter lange Stefan van der Lei heeft alle jeugdelftallen van FC Groningen doorlopen nadat hij ooit begon bij vv Helpman. Daarnaast is hij uitgekomen voor de Nederlands elftallen onder 18 en 19 jaar, Nederland B en Jong Oranje . Daarnaast is Stefan 2e keeper geweest achter Marco Bizot alvorens hij een half jaar aan FC Emmen werd verhuurd. De keepers zien er vast erg naar uit om met Stefan te kunnen en mogen trainen” aldus Andre Wolfs.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.