Keepersschool Groningen strikt Wieger Sietsma als trainer

Aan het begeleiden, trainen en ontwikkelen van jeugdkeepers beleefd Keepersschool Groningen heel erg veel plezier sinds de start in september 2014. Vanaf 1 juni a.s, starten we daarom met een jaarlidmaatschap voor talentvolle jeugdkeepers waarbij we veel tijd hebben om de keepers verder te ontwikkelen naar hun persoonlijke plafond.

Wieger Sietsma, keeper SC Heerenveen
Wieger Sietsma, keeper SC Heerenveen
“We hechten waarde aan goede trainers, die bovendien hun enthousiasme en ervaring goed kunnen overbrengen op de kinderen. Het is niet voor niets dat onze trainingen regelmatig uitlopen. We willen het vuurtje dat brand bij de keepers nog veel harder laten branden” aldus Andre Wolfs. Keeping the Zero, zoals de keepersschool heet, heeft al een aantal malen Wieger Sietsma als gasttrainer op de training gehad. Dat is van beide kanten zo goed bevallen dat Wieger zich vanaf 1 juni verbindt als trainer aan Keepersschool Groningen en wekelijks met de jeugdkeepers kan trainen. Op deze manier halen we nog meer kennis in huis. Wieger is in de jeugd als keeper bij GRC Groningen begonnen, en maakte als 1e jaars D pupil de overstap naar de jeugdopleiding van FC Groningen waar hij alle jeugdelftallen heeft doorlopen en afgelopen seizoen keeper was van Jong FC Groningen. Daarnaast heeft Wieger gespeeld voor het Nederlands elftal onder 19 jaar. De jongens zullen vast heel stil zijn als Wieger wat uitlegt… en vol aandacht naar hem luisteren om ook een goede keeper te worden.

Vanaf komend seizoen komt Wieger voor SC Heerenveen uit.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.