Samenwerking AJAX online Academy en Keepersschool Groningen

Keepersschool Groningen is een samenwerking aangegaan met de AJAX Academy.

“We hebben de Keepersschool vanuit passie opgezet in september 2014. De belangstelling voor onze trainingen neemt toe vanuit de stad en regio wat inmiddels heeft geleid tot een groep van 28 talentvolle jeugdkeepers (F tot en met de B jeugd) die wekelijks trainen om een betere keeper te worden. We zijn daarnaast erg blij met de warme contacten die we met FC Groningen hebben.

Sander de Goede en Andre Wolfs
Sander de Goede en Andre Wolfs

Omdat we nog meer inhoud en structuur wilden geven aan onze opbouw en trainingen hebben we een samenwerking kunnen realiseren met de AJAX online Academy. Dat betekent dat we de jeugdkeepers opleiden zoals AJAX traint, en gebruik kunnen maken van de aanwezige kennis en oefenstof die door de jeugdtrainers van AJAX en Carlo l’Ami is vastgesteld. Daarnaast maken we gebruik van het volgsysteem die door AJAX wordt gebruikt om de keepers inzicht te kunnen geven in hun ontwikkeling,” aldus Andre Wolfs van Keepersschool Groningen.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.