Geslaagde keepers clinic bij SJO De Held

Vrijdag 19 december j.l. hebben 9 keepers van Keepersschool Groningen “Keeping the Zero” een keepers clinic gegeven voor SJO De Held in Hoogkerk. Dit was op voorhand al een geslaagde avond gezien de 36 deelnemers aan de keepers clinic. Deelname was gratis. Onder deze deelnemers zaten zowel jongens als meisjes, keepers van de F jeugd tot en met de C jeugd en kinderen die wilden ervaren hoe het is om keeper te zijn.

De beelden van de Keepersclinic o.l.v. Andre Wolfs en Joost Heizenberg zijn hier te vinden:

https://keepersschoolgroningen.com/youtube-keepersschool-groningen/

Onder het motto “Keepers voor Keepers” gaven een aantal keepers van “Keeping the Zero” deze training onder begeleiding van trainers Andre Wolfs, Joost Heizenberg (Keepersschool Groningen) en Sander Mulder (keeper 1e selectie CSVH). Op deze manier kunnen de keepers werken aan de leiderschapskwaliteiten die een keeper moet bezitten en hebben ze in de praktijk kunnen laten zien wat ze geleerd hebben op de Keepersschool. De Keepersschool traint iedere vrijdag van 17 tot 1830 op Sportpark Corpus den Hoorn. De volgende trainingen beginnen op 6 maart 2015.

De eerstvolgende clinic is gepland bij FC Lewenborg op 30 januari 2015.

keeperstraining groningen de held andre wolfs