Keepers clinic SJO De Held succesvol

De keepers clinic bij SJO De Held op vrijdag 19 december is nu al succesvol.

max wolfs fc groningen

Keepersschool Groningen “Keeping the Zero” geeft op vrijdag 19 december een clinic aan alle jeugdkeepers van SJO De Held. Maar ook jongens en meisjes die op dit moment geen keeper zijn maar gewoon willen kijken of ze keepen leuk vinden kunnen meedoen met de keeperstraining. Meedoen kost niets. Je moet alleen lid van SJO De Held zijn.

Er hebben zich 36 jongens en meisjes aangemeld van SJO De Held. Daar zijn wij natuurlijk erg blij mee. Onder het motto “Keepers voor keepers” geven een aantal keepers en keepertrainers van “Keeping the Zero” gerichte training aan de keepers van SJO De Held.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.