Volgsysteem voor Keepersschool Groningen

Keepersschool “Keeping the Zero” in Groningen kiest voor DOTCOMSPORT als volgsysteem voor de keepers die deelnemen aan de trainingen op sportpark Corpus den Hoorn.

We hechten waarde aan het beter maken van de keepers die deelnemen aan keepersschool “Keeping the Zero”. Om de ontwikkeling van de keepers beter inzichtelijk te krijgen is een volgsysteem daarom van groot belang. Na een langdurige zoektocht zijn we uitgekomen bij DOTCOMSPORT aangezien deze ook uitstekend werken op de tablet en telefoon. Daarnaast kunnen de keepers zelf hun ontwikkelpunten inzien en bijhouden en zorgt het voor een goede opleidingsweg van de keepers.

Daarnaast willen we de kwaliteit van de keepersopleiding waarborgen en kunnen we alle trainingen op 1 centrale plek bewaren en inzien aldus Andre Wolfs.