Keepersschool Groningen gaat samenwerking aan met Macron / EM Sporting

Keeping the Zero is een samenwerking aangegaan met EM Sporting uit Veendam, en kiest daarbij voor de kleding van Macron. 

 

Macron is een Italiaanse onderneming, opgericht in 1971 in Bologna, die marktaandeel wil veroveren. Zo speelt AZ al een aantal jaren in Macron, en hebben inmiddels ook Vitesse, Dordrecht en Willem II de keuze voor Macron gemaakt. In Nederland is Rene van der Gijp algemeen directeur, o.a. bekend van Voetbal International.

 

EM Sporting uit Veendam is distributeur van Macron, en levert steeds meer amateurverenigingen de kleding van Macron. Keeping the Zero heeft bewust gekozen voor Macron en EM Sporting. Beide partijen willen zich verder ontwikkelen, dat willen wij met de kinderen van de keepersschool ook. Daarnaast vinden we het belangrijk dat de kinderen die deelnemen aan de keepersschool Groningen in kwalitatief goede kleding trainen. EM Sporting levert daarnaast de materialen die de keepers gebruiken.

 

De website van EM Sporting kunt u hier vinden:

http://www.emsporting.nl/macron-goalkeeper