Keepersschool Groningen maakt zich klaar voor de toekomst

Het seizoen is al weer lekker een eind op weg en een paar weken winterstop komt al snel op ons af. We trainen nog op 18/11, 25/11, 2/12 en 9/12. Dan genieten we van familie en vrienden in de decembermaand en maken we ons weer klaar voor de start van de 2e helft van het seizoen. Rust is ook belangrijk. De 1e training is gepland op 3/2/17. Het klinkt nog ver weg maar voor je het weet is het zover.

Als keepersschool zijn we volop in ontwikkeling na onze start in september 2014. Nog maar twee jaar geleden, inmiddels hebben we iets goeds neergezet in het Noorden en begeleiden we meer dan 100 Jeugdkeepers  en daar zijn we met elkaar trots op. Erg mooi is het dat we alle keepers beter hebben zien worden, soms wat sneller en soms wat langzamer. Geduld is daarbij essentieel, zowel voor ons als voor de keepers. Er zijn mooie stappen gezet.

We willen echter onze positie verder versterken, onszelf verder ontwikkelen, de keepers nog beter maken als ze al zijn, kortom onszelf naar een nog hoger niveau tillen.

Het toetreden van Valery Sedoc als loop en coordinatietrainer is daarvan een mooi voorbeeld.

Gaby Hemsens, Peter vd Sluis, Chris Weggemans en Albert Brommer zijn daarom onderdeel van de keepersschool geworden. Dat betekend dat we gezamenlijk de koers bepalen voor de toekomst.
Gaby Hemsens
Gaby Hemsens

Peter van der Sluis
Peter van der Sluis

Chris Weggemans
Chris Weggemans

Albert Brommer
Albert Brommer

Andre Wolfs
Andre Wolfs

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.